BH-Fitness kuntovälineet

Valitse näkymä:
 • BH Fitness Carbon Generator Kuntopyörä
  Out Of Stock

  BH Fitness Carbon Generator Kuntopyörä

  Ei häiritseviä sähköliitäntöjä! Semi-ammattimaiseen kuntoiluun suunniteltu, erittäin tasokas kuntopyörä elektromagneettisella vastuksensäädöllä ja itselatautuvilla toiminnoilla! Voit sijoittaa kuntopyörän mihin vain, tarvitsematta miettiä sähköliitäntöjä.

 • BH Fitness F2W Dual Juoksumatto
  Out Of Stock

  BH Fitness F2W Dual Juoksumatto

  Kompakti design mutta markkinoiden laajin juoksuala luokassaan! Säännöllisen kuntoilijan BH Fitness F2W juoksumatto monipuoliseen ja tukevaan juoksutreenaukseen. Voidaan liittää nettiin erillisellä Dual Kitillä! Juoksumatossa älypuhelin - tablettipaikka.

 • BH Fitness I.F3 Juoksumatto
  Out Of Stock

  BH Fitness I.F3 Juoksumatto

  Voimaa, suorituskykyä ja designia intensiiviseen kotiharjoitteluun! BH Fitness I.F3 juoksumatto tarjoaa miellyttävän juoksukokemuksen ison juoksualansa ja monipuolisen ohjelmistonsa ansiosta. Bluetooth 4.0 Nettiliitäntä mukana!

 • Bh Fitness Pioneer R2 Juoksumatto
  Out Of Stock

  Bh Fitness Pioneer R2 Juoksumatto

  Taitettava ja siten helposti säilytettävä, tukeva BH Fitness Pioneer R2 juoksu-/kävelymatto kaikille niille kuntoilijoille, jotka arvostavat vakaata ja turvallista juoksumattoharjoittelua. Kookas juoksuala, jossa 6 tehokasta elastomeeria takaavat turvallisen & mukavana juoksu- tai kävelyharjoittelun.

 • BH Fitness SB 1.16 Spinningpyörä
  Out Of Stock

  BH Fitness SB 1.16 Spinningpyörä

  Säännölliseen kuntoiluun kehitetty Bh Fitness spinningpyörä, jolla pääset kiinni spinningin haasteisiin. Monipuolinen säätömahdollisuus satulassa ja ohjaimissa.

 • BH Fitness SB 2.6 Spinningpyörä
  Out Of Stock

  BH Fitness SB 2.6 Spinningpyörä

  Autenttinen pyöräilytuntuma myös spinningissä! Bh Fitness SB 2.6 spinningpyörän mitat on suunniteltu vastaamaan maantiepyörien mittoja, tehden ajosta erittäin realistisen tuntuisen. Tukevatekoinen ja monipuoliset säädöt.

 • BH Fitness Dual Kit kuntopyöriin crosstrainereihin
  Out Of Stock

  BH Fitness Dual Kit kuntopyöriin crosstrainereihin

  Dual Kit on USB -lisälaite BH Fitness Dual -malliston kunto- ja spinningpyöriin sekä crosstrainereihin ja juoksumattoihin, jolla kuntovälineen saa liitettyä Bluetooth -yhteydellä omaan Android tai iOS -laiteeseen. Tämän jälkeen koko netti on hyödynnettävissä oman kuntoilun kehittämiseen, viihtymiseen ja motivoimiseen. BH Fitness on kehittänyt useita Appsejä kuntovälineisiinsä: Kinomap, Run on Earth, Webathletics, Fitconsole, Pedal monitor or…

 • BH Fitness Dual Kit Juoksumattoihin
  Out Of Stock

  BH Fitness Dual Kit Juoksumattoihin

  Dual Kit DI21 on USB -lisälaite BH Fitness Dual -malliston juoksumattoihin, jolla kuntovälineen saa liitettyä Bluetooth -yhteydellä omaan Android tai iOS -laiteeseen. Tämän jälkeen koko netti on hyödynnettävissä oman kuntoilun kehittämiseen, viihtymiseen ja motivoimiseen. BH Fitness on kehittänyt useita Appsejä kuntovälineisiinsä: Kinomap, Run on Earth, Webathletics, Fitconsole, Pedal monitor or Tread Monitor.

 • BH Fitness Athlon Crosstrainer
  Out Of Stock

  BH Fitness Athlon Crosstrainer

  Säännöllisen kuntoilijan BH Fitness Athlon crosstrainer, jonka avulla kuntotasoa voi parantaa & ylläpitää omaa terveyttään. Helppokäyttöinen & selkeä näyttö, 8 vastustasoa manuaalisäädöllä, säädettävät pedaalit!

 • BH Fitness Nevada Plus Kuntokeskus
  Out Of Stock

  BH Fitness Nevada Plus Kuntokeskus

  Monipuolinen Bh Fitness kuntokeskus kaikkien lihasryhmien treenaamiseen! Turvallinen koteloitu painopakka, tukeva rakenne ja over-size istuin tekevät kovastakin harjoittelusta tasokasta. 100kg painopakka!

 • Bh Fitness Global Gym Kuntokeskus
  Out Of Stock

  BH Fitness Global Gym Kuntokeskus

  Erittäin monipuoliseen voimaharjoitteluun ja kuntoiluun kehitetty Bh Fitness Global Gym Plus kuntolaite, jossa perinteiseen monitoimiseen kuntokeskukseen on yhdistetty jalkaprässi ja dippilaite. Laadukas ja monipuolinen kuntokeskus kaikkien lihasryhmien harjittamiseen!

 • BH Fitness Optima kuntoilupenkki
  Out Of Stock

  BH Fitness Optima kuntoilupenkki

  Monitoiminen Bh Fitness Optima kuntoilupenkki, jota voi säätää monipuolisesti esim. selkä- ja vatsalihastreeniin, tai käyttää punttipenkkinä. Erittäin tukeva rakenne!