Pyöräily

Valitse näkymä:
 • Kross Evado 5.0 miesten hybridi polkupyörä

  Kross Evado 5.0 miesten hybridi polkupyörä on monipuolinen ja monenlaiseen ajoon sopiva pyörä, jolla pääsee metsäpoluilla ja asfalttiteillä ketterästi eteenpäin. Kevyt ja sporttinen muotoilu tekevät ajosta mukavaa ja sujuvaa!

 • Kross Evado 5.0 naisten hybridi polkupyörä

  Kross Evado 5.0 naisten hybridi polkupyörä on monipuolinen ja monenlaiseen ajoon sopiva kulkuneuvo, jolla pääsee metsäpoluilla ja asfalttiteillä eteenpäin. Kevyt ja sporttinen muotoilu tekevät ajosta mukavaa ja sujuvaa!

 • Kross Evado 6.0 miesten hybridi polkupyörä

  Kross Evado 6.0 miesten hybridi polkupyörä on monipuolinen ja hyvinvarusteltu menopeli, joka sopii ajoon maastossa ja tiellä. Rungon sisäiset kaapelivedot tuovat helppohoitoisuutta ja kestävyyttä.  Kevyt ja sporttinen muotoilu tekevät ajosta mukavaa ja sujuvaa!

 • Kross Evado 6.0 naisten hybridi polkupyörä

  Kross Evado 6.0 naisten hybridi on monipuolinen ja monenlaiseen ajoon sopiva polkupyörä, joka sopii niin maastossa kuin tiellekin. Kevyt ja sporttinen muotoilu tekevät ajosta mukavaa ja sujuvaa.

 • Kross FLEX 2.0 taittopyörä

  Kross FLEX 2.0 on taittopyörä kevyellä ja vankalla alumiinirungolla. Kokoontaitettavuuden ansiosta pyörä on helppo ottaa mukaan vaikka veneeseen tai autoon. Pyörässä on runsaasti säätömahdollisuuksia, mikä takaa jokaiselle mukavan ajokokemuksen. Ulkovaihtajalla pääsee tälläkin pienikokoisella hyvään vauhtiin.

 • Kross FLEX 3.0 taittopyörä

  Kross FLEX 3.0 on laadukas taittopyörä kevyellä ja vankalla alumiinirungolla. Kokoontaitettavuuden ansiosta pyörä on helppo ottaa mukaan vaikka veneeseen tai autoon. Pyörässä on runsaasti säätömahdollisuuksia, mikä takaa jokaiselle mukavan ajokokemuksen. Napavaihteet ovat säänkestävät käytössä.

 • Kross Hexagon 3.0 maastopyörä 26″

  Kross Hexagon 3.0 maastoyörä 26" Kross Hexagon 3.0 maastopyörä on oiva valinta nuorelle pyöräilijälle, joka etsii hyvää hinta/laatusuhdetta.

 • Kross Hexagon 5.0 maastopyörä 27,5″

  Kross Hexagon 5.0 maastopyörä 27,5" Kross Hexagon 5.0 maastopyörä on oikea valinta monipuolista ja moneen taipuvaa fillaria tarvitsevalle pyöräilijälle!  

 • Kross Hexagon 5.0 maastopyörä 29″

  Kross Hexagon maastopyörä 5.0 29" Kross Hexagon maastopyörä 5.0 29", jossa on suorituskykyä ja hyvä hinta-laatusuhde!  

 • Kross Hexagon 6.0 maastopyörä 27,5″

  Kross Hexagon 6.0 maastopyörä 27,5" Kross Hexagon 6.0 maastopyörä on oiva valinta harrastajalle, joka etsii hyvää hinta/laatusuhdetta. Hexagon on harrastuskäyttöön suunniteltu maastopyörä, jossa korkealaatuiset osat, voimakkaat ja kestävät jarrut, ja joka on mukava ajaa hyvän ohjattavuutensa ja ajoasentonsa ansiosta.

 • Kross Hexagon 6.0 maastopyörä 29″

  Kross Hexagon 6.0 maastopyörä 29" Kross Hexagon 6.0 maastopyörä on oiva valinta harrastajalle, joka etsii hyvää hinta/laatusuhdetta. Hexagon on harrastuskäyttöön suunniteltu maastopyörä, jossa korkealaatuiset osat, voimakkaat ja kestävät jarrut, ja joka on mukava ajaa hyvän ohjattavuutensa ja ajoasentonsa ansiosta.

 • Kross Lea 5.0 naisten maastopyörä 27,5″

  Kross Lea 5.0 naisten maastopyörä 27,5" Kross Lea 5.0 naisten maastopyörät ovat naisille, jotka kaipaavat pyöriinsä kauneutta ja tunnetta, mutta eivät halua tinkiä suorituskyvystä. Naisille kehitetty, paremmin istuva runkomalli ja laadukkaat komponentit tekevät Kross Lea maastopyöristä mahtavan pyörän sporttisille harrastajille!