Pyöräily

Valitse näkymä:
 • Kross sähköpyörä Trans Hybrid 5.0 MenKross sähköpyörä Trans Hybrid 5.0 Woman
  Out Of Stock

  Kross sähköpyörä Trans Hybrid 5.0

  Kross Trans Hybrid 5.0 sähköpyörät ovat huippuvarusteltuja korkealaatuisin komponentein naisille ja miehille. Tehokas SHIMANO STEPS -moottori tuottaa 50 Nm:n vääntömomentin, joka takaa äärimmäisen suorituskyvyn ja luotettavuuden aina 120km matkoja varten. 500Wh akku latautuu nopeasti. Kross Trans Hybrid 5.0 on varustettu levyjarruin ja laadukkain osin, ja on siten turvallinen, mukava ja moderni kulkuväline 28" rengaskoolla.

 • Kross MTB Sähköpyörä Lea Boost 1.0
  Out Of Stock

  Kross MTB Sähköpyörä Lea Boost 1.0

  Kross MTB sähköpyörät Lea Boost 1.0 naisten omalla runkogeometrialla! Saatavilla myös 29″ rengaskoolla. Shimano Steps huippuosin! Jäykkäperäisessa e-maastopyörässä on vääntöä hankalaankin maastoon. Kolme ajoavustetasoa: ECO, TRAIL ja BOOST.

 • Kross MTB Sähköpyörä Level Boost 1.0
  Out Of Stock

  Kross MTB Sähköpyörä Level Boost 1.0

  Kross MTB sähköpyörät Level Boost 1.0 huippuosin! Jäykkäperäisessa e-maastopyörässä on vääntöä hankalaankin maastoon. Kolme ajoavustetasoa: ECO, TRAIL ja BOOST.

 • Kross MTB Sähköpyörä Level Boost 2.0
  Out Of Stock

  Kross MTB Sähköpyörä Level Boost 2.0

  Kross MTB sähköpyörät Level Boost 2.0 huippuosin vaativalle kuskille! Jäykkäperäisessa e-maastopyörässä on vääntöä hankalaankin maastoon. Kolme ajoavustetasoa: ECO, TRAIL ja BOOST.

 • Kross MTB Sähköpyörä Soil Boost 1.0
  Out Of Stock

  Kross MTB Sähköpyörä Soil Boost 1.0 täysjousto

  Kross MTB täysjousto sähköpyörät Soil Boost 1.0 huippuosin - täysjoustona! Näillä mäkinen maasto taittuu leikiten ja tuo uusia ulottuvuuksia ajoon.

 • Kross MTB Sähköpyörä Soil Boost 2.0
  Out Of Stock

  Kross MTB Sähköpyörä Soil Boost 2.0 täysjousto

  Kross MTB sähköpyörät Soil Boost 2.0 huippuosin - täysjoustona! Näillä mäkinen maasto taittuu leikiten ja ajoon tulee täysin uusia ulottuvuuksia. Kolme ajoavustetasoa: ECO, TRAIL ja BOOST.

 • Kross sähköpyörä Trans Hybrid 2.0 WomenKross sähköpyörä Trans Hybrid 2.0 Men
  Out Of Stock

  Kross sähköpyörä Trans Hybrid 2.0

  Kross Trans Hybrid 2.0 sähköpyörät ovat tehokkaita hybridpyöriä korkealaatuisin komponentein miehille ja naisille. Tehokas SHIMANO STEPS -moottori tuottaa 50 Nm:n vääntömomentin, joka takaa äärimmäisen suorituskyvyn ja luotettavuuden aina 120km matkoja varten. 418Wh akku latautuu nopeasti. Kross Trans Hybrid 2.0 on turvallinen, mukava ja moderni kulkuväline monenlaiseen ajoon ja menoon.

 • Kross sähköpyörä Trans Hybrid 3.0 MenKross sähköpyörä Trans Hybrid 3.0 Women
  Out Of Stock

  Kross sähköpyörä Trans Hybrid 3.0

  Kross Trans Hybrid 3.0 sähköpyörät ovat huippuvarusteltuja korkealaatuisin komponentein naisille ja miehille. Tehokas SHIMANO STEPS -moottori tuottaa 50 Nm:n vääntömomentin, joka takaa äärimmäisen suorituskyvyn ja luotettavuuden aina 120km matkoja varten. 418Wh akku latautuu nopeasti. Kross Trans Hybrid 3.0 on varustettu levyjarruin ja laadukkain osin, ja on siten turvallinen, mukava ja moderni kulkuväline 28" rengaskoolla.

 • Le Grand Lille 5 17"
  Out Of Stock

  Le Grand Lille 5 17″

  Naisten retrohenkinen citypyörä, jossa kaikki tarvittavat herkut väreistä alkaen nautittavaan pyöräilyyn!

 • KROSS Level B3 koko L
  Out Of Stock

  KROSS Level B3 29″

   Suosittu 29" maastopyörä rivakkaan menoon kaikille maastopinnoille hydraulisin levyjarruin & lukittavalla joustokeulalla.

 • Kross Lea R4 XS
  Out Of Stock

  Kross Lea R4

  Kross Lea R4 on 27,5" rengaskokonsa ansiosta vakaakulkuinen & helposti hallittava mtb-pyörä, jossa naisille suunniteltu geometria, ominaisuudet ja pirteä väritys tekevät ajosta nautittavaa.

 • Kross Lea F4 XS
  Out Of Stock

  Kross Lea F4

  Kross Lea F4 on naisille suunniteltu 26" ketterä maastopyörä, jonka geometria, väritys ja ominaisuudet tekevät ajosta mukavaa ja suorituskykyistä.