Kross Evado 6.0 miesten hybridi polkupyörä

Kross Evado 6.0 miesten hybridi polkupyörä on monipuolinen ja hyvinvarusteltu menopeli, joka sopii ajoon maastossa ja tiellä. Rungon sisäiset kaapelivedot tuovat helppohoitoisuutta ja kestävyyttä.  Kevyt ja sporttinen muotoilu tekevät ajosta mukavaa ja sujuvaa!

Kross polkupyörä logo

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
   

Kuvaus

Kross Evado 6.0 miesten hybridi polkupyörä

RUNKO Aluminium lite
KOKO S – 17, M-19, L-21, XL – 23
KEULA SR SUNTOUR NEX HLO (travel 63mm, crown lockout)
VAIHTEET Shimano Altus FD-M370/Shimano Deore RD-M591, vaihteet 3 x 9
JARRUT Shimano BR-M315 (disc, hydraulic)
KIEKOT Kross Disc (aluminium, double wall)
RENKAAT Schwalbe CX Comp PP (28″x1.5″, reflex)

VÄRI musta – sininen

Sh 839 Eur

Kross on puolalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille.
Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perusmtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös hyvin varusteltuja hybridi, maantie ja harrastepyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on ollut myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi vuodesta 2006 lähtien, jossa 2019 kaudella kisaavat Sergio Mantecon (Espanja), Ariane Luethi (Sveitsi), lupaava nuori talentti Ondrej Cink (Tsekki) ja kaksinkertainen Olympiamitalisti Maja Wloszczowska (Puola).