Kross Evado 6.0 naisten hybridi polkupyörä

Kross Evado 6.0 naisten hybridi on monipuolinen ja monenlaiseen ajoon sopiva polkupyörä, joka sopii niin maastossa kuin tiellekin. Kevyt ja sporttinen muotoilu tekevät ajosta mukavaa ja sujuvaa.

Kross polkupyörä logo

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
   

Kuvaus

Kross Evado 6.0 naisten hybridi

RUNKO Aluminium lite
KOKO M-17, L-19
KEULA SR SUNTOUR NEX HLO (travel 63mm, crown lockout)
VAIHTEET Shimano Altus FD-M370/Shimano Deore RD-M591, vaihteet 3 x 9
JARRUT Shimano BR-M315 (disc, hydraulic)
KIEKOT Kross Disc (aluminium, double wall)
RENKAAT Schwalbe CX Comp PP (28″x1.5″, reflex)

VÄRI grafiitinharmaa – musta

Sh. 839 Eur

Kross on puolalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille.
Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perusmtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös hyvin varusteltuja hybridi, maantie ja harrastepyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on ollut myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi vuodesta 2006 lähtien, jossa 2019 kaudella kisaavat Sergio Mantecon (Espanja), Ariane Luethi (Sveitsi), lupaava nuori talentti Ondrej Cink (Tsekki) ja kaksinkertainen Olympiamitalisti Maja Wloszczowska (Puola).