KROSS HEXAGON 5.0 MAASTOPYÖRÄ 27,5″ ja 29″

Kross Hexagon 5.0 maastopyörä on oiva valinta harrastajalle, joka etsii hyvää hinta/laatusuhdetta. Hexagon on harrastuskäyttöön suunniteltu laadukas maastopyörä, jossa korkealaatuiset osat, voimakkaat ja kestävät jarrut, ja joka on mukava ajaa hyvän ohjattavuutensa ja ajoasentonsa ansiosta. Hexagon maastopyörissä on muuntautumiskykyinen runkodesign, jonka ansiosta pyörä soveltuu sekä sileiden asfalttipintojen että takamaitten sora- ja maastopolkujen ajajille!

Kross polkupyörä logo

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,
   

Kuvaus

KROSS HEXAGON 5.0 MAASTOPYÖRÄ 27,5″ ja 29″

Kross Hexagon maastopyörä 5.0 on oikea valinta monipuolista ja moneen taipuvaa fillaria tarvitsevalle pyöräilijälle!

RUNKO Performance Alumiinia
KOOT 27.5″ XS – 15 S – 17  ja 29″ S – 17, M – 19, L – 21, XL – 23 Kts. kokotaulukkokuvassa ilmoitetut tarkemmat runkomitat!
KEULA SR SUNTOUR XCE28 (travel 75mm)
VAIHTEET Shimano Tourney FD-TY700 / Shimano Acera RD-M360, Vaihteita 3 x 8.
JARRUT Shimano BR-M315 (disc, hydrauliset, rotor: 160mm)
KIEKOT Kross Disc (aluminium, 27,5″ / 29″, double wall)

Väri musta grafiitti lime

Kross on puolalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille.
Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perusmtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-pyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.
Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.
Krossilla on ollut myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi vuodesta 2006 lähtien, jossa 2019 kaudella kisaavat Sergio Mantecon (Espanja), Ariane Luethi (Sveitsi), lupaava nuori talentti Ondrej Cink (Tsekki) ja kaksinkertainen Olympiamitalisti Maja Wloszczowska (Puola).

Lisätiedot

Paino 13,6 kg
Mitat 140 x 20 x 80 cm
Koot

L, M, S, XL, XS

Rengaskoot

27.5, 29