Valitse näkymä:
 • Kross Esker 2.0 Gravel polkupyörä

    Kross Esker 2.0 Gravel - nopea normaalissa tieajossa, mutta mukava-ajoinen ja suorituskykyinen myös teitten päättyessä.  Erittäin monipuolinen & suosittu gravel -pyörä!

 • Kross Esker 4.0 Gravel polkupyörä

  Kross Esker 4.0 Gravel - kestävällä cro-mo teräsrungolla! Erittäin monipuolinen & suosittu gravel -polkupyörä!

 • Kross Esker 6.0 Gravel polkupyörä

  Kross Esker 6.0 Gravel - kevyt ja versatiili superlite -alumiinirunko ja laadukkaat Shimano-osat! Erittäin monipuolinen & suosittu gravel -polkupyörä!

 • Kross Evado 1.0 naisten hybridi polkupyörä

  Kross Evado 1.0 naisten hybridi polkupyörä on monipuolinen ja monenlaiseen ajoon sopiva kulkuneuvo, jolla pääsee metsäpoluilla ja asfalttiteillä eteenpäin. Kevyt ja sporttinen muotoilu tekevät ajosta mukavaa ja sujuvaa!  

 • Kross Evado 5.0 miesten hybridi polkupyörä

  Kross Evado 5.0 miesten hybridi polkupyörä on monipuolinen ja monenlaiseen ajoon sopiva pyörä, jolla pääsee metsäpoluilla ja asfalttiteillä ketterästi eteenpäin. Kevyt ja sporttinen muotoilu tekevät ajosta mukavaa ja sujuvaa!  

 • Kross Evado 5.0 naisten hybridi polkupyörä

  Kross Evado 5.0 naisten hybridi polkupyörä on monipuolinen ja monenlaiseen ajoon sopiva kulkuneuvo, jolla pääsee metsäpoluilla ja asfalttiteillä eteenpäin. Kevyt ja sporttinen muotoilu tekevät ajosta mukavaa ja sujuvaa!  

 • Kross FLEX 2.0 taittopyörä

  Kross FLEX 2.0 on taittopyörä kevyellä ja vankalla alumiinirungolla. Kokoontaitettavuuden ansiosta pyörä on helppo ottaa mukaan vaikka veneeseen tai autoon. Pyörässä on runsaasti säätömahdollisuuksia, mikä takaa jokaiselle mukavan ajokokemuksen. Ulkovaihtajalla pääsee tälläkin pienikokoisella hyvään vauhtiin.

 • Kross FLEX 3.0 taittopyörä

  Kross FLEX 3.0 on laadukas taittopyörä kevyellä ja vankalla alumiinirungolla. Kokoontaitettavuuden ansiosta pyörä on helppo ottaa mukaan vaikka veneeseen tai autoon. Pyörässä on runsaasti säätömahdollisuuksia, mikä takaa jokaiselle mukavan ajokokemuksen. Napavaihteet ovat säänkestävät käytössä.

 • Kross Hexagon 3.0 maastopyörä 26″ ja 27,5″

  Kross Hexagon 3.0 maastopyörä on oiva valinta nuorelle pyöräilijälle, joka etsii hyvää hinta/laatusuhdetta ja monenlaiseen ajoon sopivaa suorituskykyistä pyörää! Hexagon 3.0 maastopyörää valmistetaan 26 tuuman ja 27,5 tuuman rengaskokoina.

 • Kross Hexagon 5.0 maastopyörä 27,5″ ja 29″

  Kross Hexagon maastopyörä 5.0 27,52 ja 29" rengaskoolla, missä on suorituskykyä ja hyvä hinta-laatusuhde!  

 • Kross Hexagon 6.0 maastopyörä 29″

  Kross Hexagon 6.0 maastopyörä 29" Kross Hexagon 6.0 maastopyörä on oiva valinta harrastajalle, joka etsii hyvää hinta/laatusuhdetta. Hexagon on harrastuskäyttöön suunniteltu maastopyörä, jossa korkealaatuiset osat, voimakkaat ja kestävät jarrut, ja joka on mukava ajaa hyvän ohjattavuutensa ja ajoasentonsa ansiosta.

 • Kross Hexagon 7.0 maastopyörä 29″

  Kross Hexagon 7.0 maastopyörä on oiva valinta harrastajalle, joka etsii hyvää hinta/laatusuhdetta. Hexagon maastopyörissä on muuntautumiskykyinen runkodesign, jonka ansiosta pyörä soveltuu sekä sileiden asfalttipintojen että takamaitten sora- ja maastopolkujen ajajille!