CEP low cut 3.0 nilkkasukat, naisten

CEP low cut 3.0 nilkkasukat, joissa entistä parempi laatu ja suorituskyky, tyyliä unohtamatta! Erinomainen CEP low cut 3.0 treenisukka kaikkeen urheiluun. Kohdistettu kompressiotuki tukee jalkoja ja parantavat verenkiertoa tutkitusti ja turvallisesti. Kompressio auttaa myös. plantaarifaskiittioireissa.

Tuotetunnus (SKU): WP4AGX2 000 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,
   

Kuvaus

CEP nilkkasukat low cut 3.0 , naisten

Entistä parempaa laatua ja suorituskykyä, tyyliä unohtamatta! Erinomaiset CEP low cut 3.0 nilkkasukat kaikkeen treeniin ja urheiluun. Kohdistettu kompressiotuki tukee jalkoja ja parantavat verenkiertoa tutkitusti ja turvallisesti.
CEP kompressiosukka kestää 150-200 oikein tehtyä pesukertaan ennen kuin kompressio-ominaisuuksissa alkaa näkyä heikkenemistä. Konepestävissä!

MATERIAALIT 89% polyamidi (nylon), 11% spandex

KOOT
2 – nilkan ympärys 18 – 21cm, kengän koko 34 – 37
3 – nilkan ympärys 20 – 23,5cm, kengän koko 37 – 40
4 – nilkan ympärys 22,5 – 26cm, kengän koko 40 – 43

Hoida jalkojasi
Tunnet jalkasi heti energisiksi ja valmiina toimintaan laittaessasi CEP nilkkasukat low cut 3.0 jalkaasi. Kohdistettu dynaaminen kompressio sukan varressa, saumaton ja elastinen varvasosa sulautuvat jalkoihin esteettä. Kompressio ehkäisee myös jalkojen turvotusta ja auttaa esim. plantaarifaskiittioireiden hoidossa.
Erinomainen käytettävyys
CEP kompressiokuidut muodostavat suojaavan seinämän jalan ja kengän väliin. Materiaali istuu napakasti ja estää hankaumien ja hiertymien syntymistä. CEP high-tec kompressiokuidut takaavat istuvuuden, kestävyyden ja pitää sisällään hyvät kosteuden siirto-ominaisuudet.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 0.2 × 0.12 × 0.02 cm