CEP nighttech kompressiosukat women

CEP logo

Todellinen täsmätuote syksyn hämärtyville lenkkipoluille – Älä anna pimeyden pysäyttää!
CEP NightTech kompressiosukat yhdistävät tehokkaan kompressiotuen ja uudet turvalliset heijastavat ominaisuudet! On erittäin tärkeää näkyä syksyn ja talven hämärissä oloissa liikuttaessa!
CEP Compression NightTech sukat antavat kliinisesti todistetun kompressiotuen, joka parantaa suorituskykyä ja vähentää loukkaantumisriskiä. Lisäämällä verenkiertoa lihakset saavat enemmän happea ja ravinteita, jolloin jaksat paremmin ja pidempään.
High-tech kompressiokuidut ympäröivät jalkasi 300 kertaa antaen lihaksille tukea ja vakautta. CEP kompressiosukat ehkäisevät lihasten mikrorepeämien syntymistä.

CEP nighttec kompressiosukat sopivat kaikkeen liikuntaan ja urheiluun, mm. juoksijoille, kestävyysliikkujille, jne.

Tuotetunnus (SKU): WP4H43 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,
   

Kuvaus

CEP nighttech kompressiosukat naisten – heijastavat!

CEP nighttech kompressiosukat ovat naisten heijastavat urheilusukat. CEP Compression NightTech Socks yhdistää todellisen kompressiotuen CEP 2.0 sukasta ja uudet turvalliset heijastavat ominaisuudet. Progressiivinen ja yhtenäinen 20-30mmHg napakan tukitason kompressiosukka, joka tukee lihaksia, lisää verenkiertoa, vähentää lihassärkyjä ja muita kovan treenaamisen tai pitkän jaloilla olon useasti aiheuttamia on lihas- ja nivelvahinkoja ja -onnettomuuksia. HALO -sukanvarsi asettuu juuri sopivasti polvitaipeeseen, pitäen sukan hyvin paikoillaan – riippumatta käytön tasosta tai treenin luonteesta. Uniikki sukan materiaalin valmistustapa ja ohut ultra thin -materiaali parantaa ilmavirtausta iholla, ja auttaa kehon lämmönsäätelyssä. CEP kompressiosukka kestää 150-200 pesukertaan.

Materiaali 85% polyamidi (nylon),15% elastaani

Tilattavissa mustina, musta-pinkkinä, musta-sinisinä ja musta-limenä

KOOT
2 – pohkeenympärys 25 – 31cm
3 – pohkeenympärys 32 – 38cm
4 – pohkeenympärys 39 – 44cm

Sh. 54,95 Eur

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 0.2 × 0.12 × 0.03 cm