CEP ortho nilkkatuelliset shortsocks

CEP logo

CEP ortho nilkkatuelliset shortsocks ovat ortopediset nilkkasukat, joissa on anatomiset SMART memory foam –suojat. Nämä suojaavat nilkkaa hiertymiltä ja stabiloivat nilkanaluetta tehokkaasti. Medikompressio antaa napakan tuen nilkalle ja jalalle ja lisää läpivirtausta ja nestekiertoa, tehden jaloista kevyen tuntuiset.

Tuotetunnus (SKU): WO58563000 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,
   

Kuvaus

CEP ortho shortsocks nilkkatuelliset sukat

CEP ortho shortsocks ovat nilkkaa tukevat ja suojaavat sukat.

CEP ortho nilkkatuelliset shortsocks ovat nilkkasukat, joissa on anatomiset SMART memory foam –suojat, jotka antavat suojaa ja lisätukea nilkkaan. Sukkien medi-kompressio lisää tehokkaasti läpivirtausta ja estää turvotusta.

Koot miehille ja naisille
Nilkanympärysmitta
Naisten mitat
Koko 2 18-20cm
Koko 3 20,5-23cm
Koko 4 23,5-26cm
Miesten mitat
Koko 3 20,5-23cm
Koko 4 23,5-26cm
Koko 5 26,5-29cm

Sh 59,90 Eur

Saksalaisen laatusukkamerkin CEPin valikoimista löytyy täsmätuotteita niin aktiiviliikkujille kuin jalkavaivoista kärsiville

CEPin yli 50 vuotinen kokemus ja tuotekehittely tuovat markkinoille uusia innovaatioita, joissa lääketieteellisesti tutkitut tehot ja vaikutukset ovat totta ja oikeasti toimivia ominaisuuksia. Oma tehdas Saksassa valmistaa kaikki sukat. CEP sukissa on monia ylivertaisia teknisiä ominaisuuksia, ja arjessa tuntuvin käyttäjän etu on konepestävyys – CEP on ainoa valmistja, jonka kaikki kompressio- ja muut urheilusukat ovat konepestävissä!

Lisätiedot

Paino 0.25 kg
Mitat 18 × 13 × 4 cm