CEP ortho shortsocks akillesjännettä tukevat sukat

CEP logo

CEP ORTHO Akillesjännettä tukevat shortsocks nilkkasukat, jotka myös suojaavat aristavaa tai kipeytynyttä akillesjänteen kohtaa. Anatomisesti muotoillut sukat, joissa erinomaisesti jalkaan muokkautuvat SMART MEMORY FOAM –suojat akillesjänteen kohdalla.

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,
   

Kuvaus

CEP ortho shortsocks akillesjännettä tukevat sukat

CEP ORTHO Akillesjännettä tukevat shortsocks sukat, jotka myös suojaavat aristavaa tai kipeytynyttä akillesjänteen kohtaa. Anatomisesti muotoillut sukat, joissa erinomaisesti jalkaan muokkautuvat SMARTMEMORY FOAM –suojat akillesjänteen kohdalla. Akillesjännesuoja lievittää kipua ja ottaa painetta pois akillesjänteen kohdalta. Sukkien medi-kompressio lisää tutkitusti ja tehokkaasti jalan läpivirtausta ja siten estää turvotusta. Kansainvälisesti palkittu RED DOT DESIGN –tuote 2015!

Koot miehille ja naisille
Nilkanympärysmitta
Naisten mitat
Koko 2 18-20cm
Koko 3 20,5-23cm
Koko 4 23,5-26cm

Miesten mitat
Koko 3 20,5-23cm
Koko 4 23,5-26cm
Koko 5 26,5-29cm

Sh. 59.90 Eur

Saksalaisen laatusukkamerkin CEPin valikoimista löytyy täsmätuotteita niin aktiiviliikkujille kuin jalkavaivoista kärsiville

CEPin yli 50 vuotinen kokemus ja tuotekehittely tuovat markkinoille uusia innovaatioita, joissa lääketieteellisesti tutkitut tehot ja vaikutukset ovat totta ja oikeasti toimivia ominaisuuksia. Oma tehdas Saksassa valmistaa kaikki sukat. CEP sukissa on monia ylivertaisia teknisiä ominaisuuksia, ja arjessa tuntuvin käyttäjän etu on konepestävyys – CEP on ainoa valmistja, jonka kaikki kompressio- ja muut urheilusukat ovat konepestävissä!