CEP PERFORMANCE TIGHTS TREENIHOUSUT, miesten

CEP logo

CEP TREENIHOUSUT PERFORMANCE TIGHTS

Superiorlaatuiset CEP performance tights treenihousut miehille, jotka arvostavat laatua, hyviä materiaaleja ja toimivuutta. CEP treenihousuilla saat enemmän poweria jalkoihin – kiitos miellyttävien treenihousuissa olevien kompressio-ominaisuuksien! Treenitrikoissa on täysin paineeton vyötärö ja lahkeensuut, ja käyttömukavuutta lisäävät litteät, laadukkaasti viimeistellyt saumat.

Nämä CEP Performance Tights treenihousut kevyellä kompressiolla antavat sopivaa tukea jaloille, mutta ovat puristusominaisuuksiltaan kevyemmän tasoiset kuin CEP run tights treenihousut 3.0.

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,
   

Kuvaus

CEP PERFORMANCE TIGHTS TREENIHOUSUT, MIESTEN

CEP performance tights treenihousut auttavat tutkitusti kevyellä kompressiorakenteellaan jalkojen lihaksia jaksamaan paremmin ja pidempään. Litteät saumat, paineeton vyötärö ja lahkeensuut, sekä anatominen design pitävät CEP treenihousut napakasti paikoillaan kovankin treenin ajan. Nämä ominaisuudet yhdistettynä erinomaiseen lämmön- ja kosteudensäätöön tekevät CEP treenihousuista erinomaisen treenivälineen jokaiselle liikkujalle!
Sivutaskuun voit voit laittaa pienet omat tavarasi treenin ajaksi talteen. CEP treenihousut auttavat nostamaan treenisi uudelle tasolle – mukavuudesta tinkimättä!

CEP treenihousut soveltuvat pyöräilijöille, kestävyysurheilijoille, juoksijoille, joukkuelajeihin, triathloniin, ja kaikkeen liikuntaan!

Pesu 30 asteessa ohjeiden mukaisesti.

Materiaalit
Kangas 1, ohuempi 59% polyamidi, 41% spandex
Kangas 2, paksumpi 80% polyamidi, 20% spandex

KOOT
Mitta reiden keskiosan ympäri
Koko 2, S 45-50cm
Koko 3, M 50-55cm
Koko 4, L 55-60cm
Koko 5, XL 60-65cm
Koko 6, XXL 65-70cm

Sh. 99,90 Eur