CEP wingtech ryhtipaita, pitkähihainen, naisten

CEP logo

CEP Wingtech paidat – parempi ryhti parantaa suoritusta. Uniikki design ja selän SMART WINGSTRIPES -tukiosa antavat sensomotorista stimulaatiota keholle, ja parantavat siten ryhtiä selkeästi ja tuntuvasti.

Tuotetunnus (SKU): W6FD56 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,
   

Kuvaus

CEP wingtech ryhtipaita, pitkähihainen, naisten

CEP Wingtech paidat – parempi ryhti parantaa suoritusta! Uniikki design ja selän i SMART WINGSTRIPES -tukiosa antavat sensomotorista stimulaatiota keholle, ja parantavat siten ryhtiä selkeästi ja tuntuvasti. Kun kehon ryhti on hyvä, hengitys kulkee helpommin ja kehon hapensaanti paranee. Nämä tehostavat liikuntasuoritusta, ja auttavat jaksamaan paremmin!

Hyvä kehon ja selän ryhti estää tutkitusti myös huonoon selän asentoon ja ryhtiin liittyvien vammojen ja vaivojen syntymistä. SMART WINGSTRIPES -tukiosa Cep PRO Wingtech paidan selkäosassa stimuloi tiettyjä selän kohtia, jotka muistuttavat suoristamaan selkää ja pysymään ryhdikkäänä. Tämän johdosta hengität paremmin ja helpommin, ja liikut tehokkaammin. Lisäksi hyvä ryhti vahvistaa selän lihaksia pysyvästi!

Korkealaatuinen tekninen materiaali tekee paidasta erinomaisen treenivaatetuksen alimmaisen kerroksen. CEP PRO Wingtech paidat soveltuvat kaikille liikunnan harrastajille, kestävyysurheilijoille, juoksijoille, polkujuoksijoille, vaeltajille, triatlonisteille, jne. CEP PRO Wingech on normaalia wingtech -paitaa selkeästi tukevampi ja stydimpi – soveltuu siis nimensä mukaisesti loistavasti pro-treeneihin!

MATERIAALIT
88 % polyester, 12 % spandex
Konepesu ohjeiden mukaan 30 asteessa

KOOT  Rinnanleveimmästä kohdasta
Naisten koot S-XL
S 82-87 cm
M 87-93 cm
L 93-99 cm
XL 99-105 cm

 

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 20 × 15 × 2 cm
Koot

L, M, S, XL

Color

,