CEP wingtech talviryhtipaita, miesten

CEP logo

CEP WINGTECH TALVIRYHTIPAITA – pysy lämpimänä!

Uniikki design ja selän SMART WINGSTRIPES -tukiosa antavat sensomotorista stimulaatiota keholle, ja parantavat siten ryhtiä selkeästi ja tuntuvasti. Kun kehon ryhti on hyvä, hengitys kulkee helpommin ja kehon hapensaanti paranee. Nämä tehostavat liikuntasuoritusta, ja auttavat jaksamaan paremmin!

Hyvä kehon ja selän ryhti estää tutkitusti myös huonoon selän asentoon ja ryhtiin liittyvien vammojen ja vaivojen syntymistä.

Tuotetunnus (SKU): W86T56 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,
   

Kuvaus

CEP wingtech talviryhtipaita, miesten

CEP Wingtech paidat – parempi ryhti parantaa suoritusta

SMART WINGSTRIPES -tukiosa Cep Wingtech paidan selkäosassa stimuloi tiettyjä selän kohtia, jotka muistuttavat suoristamaan selkää ja pysymään ryhdikkäänä. Tämän johdosta hengität paremmin ja helpommin, ja liikut tehokkaammin. Lisäksi hyvä ryhti vahvistaa selän lihaksia pysyvästi!

Korkealaatuinen, normaalia wingtech paitaa paksumpi, tekninen materiaali tekee paidasta erinomaisen treenivaatetuksen alimmaisen kerroksen ja lämmittää kylmillä keleillä.
CEP Wingtech talvipaidat soveltuvat kaikille talvi- ja kylmien kelien liikunnan harrastajille, kestävyysurheilijoille, juoksijoille, polkujuoksijoille, vaeltajille, sllä korkealaatuinen tekninen materiaali pitää kehon lämpimänä, mutta hengittää hyvin.

MATERIAALIT
84% polyester, 16% spandex
Konepesu ohjeiden mukaan 30 asteessa
KOOT
Rinnan ympärys leveimmästä kohdasta
S 94 – 98cm
M 98 – 102cm
L 102 – 106cm
XL 106 – 110cm
XXL 110 – 114cm

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 20 × 15 × 2 cm
Koot

L, M, S, XL, XXL