Kross Dust JR 1.0 junior maastopyörä

Kross logo

Kross Dust JR 1.0 junior maastopyörä 24″on tukeva ja sporttinen juniorkokoinen polkupyörä stydeillä renkailla, keulajousituksella ja 1 x 8 vaihteella.

Tuotetunnus (SKU): KRDUJ124X12M001362 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,
   

Kuvaus

Kross Dust JR 1.0 junior maastopyörä 24″

Kross Dust JR 1.0 junior maastopyörä 24″on täpäkkä juniorkokoinen polkupyörä tukevilla renkailla, joilla pääsee ajamaan mihin vain! Keulajousitus ja 1 x 8 vaihdetta siivittävät menoa uusiin ulottuvuuksiin.

RUNKO Aluminium Performance
KOKO 1-koko 24″, 1 x 8 vaihdetta
KEULA Kross (travel 50mm)
VAIHTEET Shimano Tourney RD-TX800
JARRUT V-brake
KIEKOT Kross (aluminium, double wall)
RENKAAT Mitas V75 Scylla (24″ × 1,9″)

Sh. 395 Eur

Tarkemmat speksit ja runkogeometrian mittoineen voi tarkistaa valmistajan sivuilta:
https://www.kross.pl/en/2020/junior/dust-jr-1-0-1

Kross on keski-eurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille.
Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perusmtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös hyvin varusteltuja hybridi-, maantie-, sähkö- ja harrastepyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on ollut myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi vuodesta 2006 lähtien!

Lisätiedot

Paino 13.1 kg
Mitat 120 × 20 × 60 cm