Kross Esker 6.0 Gravel polkupyörä

Kross polkupyörä logo

Kross Esker 6.0 Gravel – kevyt ja versatiili superlite -alumiinirunko ja laadukkaat Shimano-osat! Erittäin monipuolinen & suosittu gravel -polkupyörä!

Tuotetunnus (SKU): KREK6Z28X Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
   

Kuvaus

Kross Esker 6.0 Gravel polkupyörä

Kross Esker 6.0 Gravel polkupyörä – Superlite alumiinirunko ja laadukkaat Shimano-osat, jotka tekevät Kross Esker gravel -pyörästä nopean ja mukavan tieajossa, mutta suorituskykyisen myös teitten päättyessä! Kross Esker gravel -pyörä sopii mainiosti normaaliin pyöräilyyn, pitkille ajolenkeille, mutta on myös toimintakykyinen vaikkapa talviajossa huonoissa olosuhteissa. Kestävä, mutta erittäin versatiili runkorakenne mahdollistaa erilaisten renkaiden ja monien muiden lisävarusteiden asentamisen.
Tämän monipuolisempaa pyörää et löydä!

Sh. 1895Eur

RUNKO Alumiini SuperLite
KOOT S – 47/51, M – 51/53, L – 53/55, XL 55/57, vaihteet  2 x 11
VAIHTEET Shimano GRX RD-RX810/812
JARRUT Shimano GRX BR-RX400 hydraulic disc
KIEKOT DT Swiss R 500 700C / 22mm
RENKAAT WTB Riddler 700x37C

Tarkemmat speksit ja runkogeometrian voi tarkistaa valmistajan sivuilta:
https://www.kross.pl/en/2020/gravel/esker-6-0-1

Kross on keskieurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille.
Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perusmtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös hyvin varusteltuja hybridi-, maantie-, sähkö- ja harrastepyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on ollut myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi vuodesta 2006 lähtien!

Lisätiedot

Paino 16 kg
Mitat 140 × 20 × 85 cm