Kross FLEX 2.0 taittopyörä

Kross polkupyörä logo

Kross FLEX 2.0 on taittopyörä kevyellä ja vankalla alumiinirungolla. Kokoontaitettavuuden ansiosta pyörä on helppo ottaa mukaan vaikka veneeseen tai autoon. Pyörässä on runsaasti säätömahdollisuuksia, mikä takaa jokaiselle mukavan ajokokemuksen. Ulkovaihtajalla pääsee tälläkin pienikokoisella hyvään vauhtiin.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
   

Kuvaus

Kross FLEX 2.0 taittopyörä

Kross FLEX 2.0 taittopyörä on mainio valinta matkustajille – olitpa sitten junalla kulkeva työmatkalainen tai vaikka asunto-autolla tai veneellä liikkuva lomalainen. Flex 2.0 taittopyörä taittuu nimensä mukaisesti todella pieneen tilaan ja on siten näppärä mukanakuljetettava.

RUNKO Aluminium Performance, kokoontaitettava
KOKO One size, 1-koko
VAIHTEET Shimano RD-FT35 vaihteet 1 x 6, ulkovaihtaja
JARRUT käsijarrut edessä ja takana V-brake

Lokasuojat, tavarateline

Sh. 459 Eur

Tarkemmat speksit ja runkogeometrian voi tarkistaa valmistajan sivuilta:
https://www.kross.pl/en/2020/trekking/flex-2-0-1

Kross on keskieurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille.
Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perusmtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös hyvin varusteltuja hybridi-, maantie-, sähkö- ja harrastepyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on ollut myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi vuodesta 2006 lähtien!

Lisätiedot

Paino 12 kg
Mitat 120 × 20 × 65 cm