Kross Hexagon 3.0 maastopyörä 26″ ja 27,5″

Kross logo

Kross Hexagon 3.0 maastopyörä on oiva valinta nuorelle pyöräilijälle, joka etsii hyvää hinta/laatusuhdetta ja monenlaiseen ajoon sopivaa suorituskykyistä pyörää!

Hexagon 3.0 maastopyörää valmistetaan 26 tuuman ja 27,5 tuuman rengaskokoina.

Tuotetunnus (SKU): KRHE3Z27X Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,
   

Kuvaus

Kross Hexagon 3.0 maastopyörä 26″ ja 27,5″

Kross Hexagon 3.0 maastopyörä 26″ ja 27,5″ on oiva valinta nuorelle pyöräilijälle ja harrastajalle, joka etsii hyvää hinta/laatusuhdetta. Hexagon 3.0 maastopyörä on nuorten harrastuskäyttöön suunniteltu laadukas maastopyörä, jossa korkealaatuiset osat, voimakkaat ja kestävät jarrut, ja joka on mukava ajaa hyvän ohjattavuutensa ja ajoasentonsa ansiosta. Hexagon maastopyörien monipuolisen runkodesignin ansiosta pyörä soveltuu sekä sileiden asfalttipintojen että takamaitten sora- ja maastopolkujen ajajille!

RUNKO Performance Alumiinia
KOOT 26″ XS – 14, S – 17, 27,5″ S – 17, M – 19, L – 21, vaihteet  3 x 7
KEULA Kross travel 80mm
VAIHTEET Shimano Tourney FD-TY300 / Shimano Altus RD-M310
JARRUT Mekaaniset levyjarrut
KIEKOT Kross Disc (alumiinia, 26″ ja 27,5″ double wall)

SH. 545 Eur

Tarkemmat speksit ja runkogeometrian voi tarkistaa valmistajan sivuilta:
https://www.kross.pl/en/2020/mtb/hexagon-3-0-1

Kross on keskieurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille. Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perus mtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-, sähkö-, maantie-, hybridi- ja juniorpyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä. Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla. Krossilla on myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi vuodesta 2006 lähtien!

Lisätiedot

Paino 15 kg
Mitat 140 × 20 × 80 cm