Kross Hexagon 6.0 maastopyörä 29″

Kross Hexagon 6.0 maastopyörä 29″

Kross Hexagon 6.0 maastopyörä on oiva valinta harrastajalle, joka etsii hyvää hinta/laatusuhdetta. Hexagon on harrastuskäyttöön suunniteltu maastopyörä, jossa korkealaatuiset osat, voimakkaat ja kestävät jarrut, ja joka on mukava ajaa hyvän ohjattavuutensa ja ajoasentonsa ansiosta.

Tuotetunnus (SKU): KRHE6Z29X Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,
   

Kuvaus

Kross Hexagon 6.0 maastopyörä 29″

Kross Hexagon 6.0 maastopyörä on oiva valinta harrastajalle, joka etsii hyvää hinta/laatusuhdetta. Hexagon 6.0 on harrastuskäyttöön suunniteltu laadukas maastopyörä, jossa korkealaatuiset osat, voimakkaat ja kestävät jarrut, ja joka on mukava ajaa hyvän ohjattavuutensa ja ajoasentonsa ansiosta. Hexagon maastopyörissä on muuntautumiskykyinen runkodesign, jonka ansiosta pyörä soveltuu sekä sileiden asfalttipintojen että takamaitten sora- ja maastopolkujen ajajille!

Sh. 645 Eur

RUNKO Performance Alumiini

KOOT S – 17, M – 19, L – 21, XL – 23, vaiteita 3 x 8

KEULA SR SUNTOUR XCM RL (travel 100mm, crown lockout)

VAIHTEET Shimano Tourney FD-TY700/ Shimano Acera RD-M360

JARRUT Shimano BR-MT200 (disc, rotor)

KIEKOT Kross Disc (alumiinia, 29″, double wall)

Tarkemmat speksit ja runkogeometrian mittoineen voi tarkistaa valmistajan sivuilla:

https://www.kross.pl/en/2020/mtb/hexagon-6-0-1

 

Kross on puolalais-hollantilainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille. Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perus mtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-, sähkö-, maantie-, hybridi- ja juniorpyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä. Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla. Krossilla on ollut myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi vuodesta 2006 lähtien!

Lisätiedot

Paino 15 kg
Mitat 140 × 2080 cm